Dom za starije i nemoćne osobe “Ivana”

Vrhunski smještaj, stručno i ljubazno osoblje, dugogodišnje iskustvo, pogodne cijene

Smještaj
Dom-Ivana--osoblje

Uigran tim stručnjaka

Korisnicima je osigurana kontinuirana medicinska skrb uz 24-satno praćenje zdravstvenog stanja.

Medicinske sestre/ medicinski tehničari, njegovateljice, fizioterapeut, socijalni radnik te pomoćno osoblje uvijek je spremno pomoći i pružiti vrhunsku uslugu. U svom dugogodišnjem radu djelatnici Doma imaju veliko iskustvo rada sa teškim organskim oboljenjima te nas svakako kontaktirajte i slobodno posjetite!

O nama
Poziv potencijalnim partnerima na iskaz interesa za sudjelovanje u provedbi projekta Izgradnja Doma za starije i nemoćne osobe s dopunskim sadržajima u partnerstvu.
Slobodno vrijeme

Slobodno vrijeme korisnika organizirano je kroz svakodnevnu radnu i fizikalnu terapiju te različite društvene i rekreativne aktivnosti.

Druženje

Osiguran je prostor za boravak na otvorenom, a za različita društvena događanja svečano uređena sala. Tijekom godine ustanova redovito organizira izlete i ljetovanja.

Osoblje

Zadovoljstvo korisnika nam je na prvom mjestu. U tu svrhu zaposleno je nadasve ljubazno, stručno i kvalificirano osoblje.

Lokacija

Dom za starije i nemoćne osobe ``IVANA`` smješten je u mirnom mjestu Dubrava kraj Vrbovca, udaljenom samo 50 km od Zagreba.

Kapacitet

Dom se proteže na 3.000 četvornih metara i može primiti 66 korisnika u 12 apartmana veličine 30 četvornih metara i 20 soba.

Opremljenost

Ustanova je opremljena dizalom za pokretne i nepokretne osobe, ambulantom, blagovaonicom i dnevnim boravkom. Kuhinja ustanove prati HACCP standarde.

Dom Ivana pruža sve potrebno za
starije i nemoćne osobe

Aktivnosti

Slobodno vrijeme korisnika organizirano je kroz svakodnevnu radnu i fizikalnu terapiju, te različite društvene aktivnosti.

Fizikalne vježbe (grupne i individualne) i medicinska masaža provode se uz stručno vodstvo fizioterapeutice, te su prilagođene zdravstvenom stanju i fizičkim mogućnostima svakog od korisnika.

Aktivnosti

Budite informirani o najnovijim događanjima

U domu Ivana uvijek je interesantno. Uvijek se nešto događa. Razne aktivnosti, svečanosti, proslave…pratite nas na našem blogu.
  • Blagdan Svih Svetih

    𝘡𝘢 𝘯𝘢š𝘦 𝘬𝘰𝘳𝘪𝘴𝘯𝘪𝘬𝘦 𝘫𝘦 𝘣𝘭𝘢𝘨𝘥𝘢𝘯 𝘚𝘷𝘪𝘩 𝘚𝘷𝘦...

  • Josip Pisnjak proslavio 100. rođendan

    Josip Pisnjak , u krugu brojne rodbine i prijatelja u Restoranu Sablić u Dubravi, proslavio je prvo stoljeće života. Nasmješen...

  • Sunčani dani izmamili su nas van

    Za lijepa vremena sve naše grupne aktivnosti preselili smo van na dvorište Doma Ivana. Štićenici tako uživaju na zraku uz kav...

Kontaktirajte nas već danas i osigurajte mjesto

Pošaljite nam poruku sa vašim potrebama i željama. Što više podataka nam date, moći ćemo vam konkretnije odgovoriti. Ukoliko želite da vas kontaktiramo telefonski upišite vaš broj u polje “telefon”.