Smještaj u našem domu uključuje tri obroka dnevno prema utvrđenim standardima za prehranu starijih osoba; usluge socijalnog rada; radne aktivnosti i organizaciju slobodnog vremena; briga o zdravlju.

Prostor stanovanja za korisnike sastoji se od prizemlja, prvog i drugog kata sa ukupnim kapacitetom od 66 korisnika smještenih u dvokrevetne i trokrevetne sobe te dvokrevetne apartmane.

Apartmani raspolažu visokokvalitetno uređenim sobama pogodnim za stanovanje dviju osoba, vlastitom visokofunkcionalnom kupaonicom i toaletom prilagođenim teže pokretnim i nepokretnim osobama, hodnikom i garderobom. Dva Exclusive apartmana raspolažu i zasebnim dnevnim boravkom i kuhinjom.

Apartmanske sobe opremljene su: vrhunskim bolničkim krevetima (kreveti sa elektropodesivim podnicama, medicinski madraci), LCD televizorima za svaki krevet s pripadajućim slušalicama, telefonom i internetom, signalizacijskim zvonima, te drugim popratnim namještajem (noćnim ormarićima, komodama, stolom i stolicama).

Ustanova je opremljena dizalom za pokretne i nepokretne osobe, ambulantom, blagovaonicom i dnevnim boravkom. Kuhinja ustanove prati HACCP standarde, a prehrana korisnika prilagođena je njihovom zdravstvenom stanju i potrebama s mogućnošću izbora više vrsta menija.

Slobodno vrijeme korisnika organizirano je kroz svakodnevnu radnu i fizikalnu terapiju, te različite društvene i rekreativne aktivnosti. Osiguran je prostor za boravak na otvorenom (dvorište, šetnica, restoran s terasom), a za različita društvena događanja i svečano uređena sala.

Zadovoljstvo naših korisnika nam je najvažnije, u tu svrhu zaposlili smo nadasve ljubazno stručno i kvalificirano osoblje: medicinske sestare/ medicinske tehničare, njegovateljice, fizioterapeuta i socijalnog radnika, te pomoćno osoblje koje je uvijek spremno pomoći i pružiti vrhunsku uslugu.

Pošaljite nam poruku !